Beleef’t

Proef’t het nieuwe uitgaan

Donderdag 30 Augustus 2018

18:00 – 24:00     VP Bedrijvenavond

Op deze donderdagavond barst het smaakvolle foodfestival los! We proeven en proosten met sponsoren en hun relaties op deze besloten avond. De gasten worden in de watten gelegd met een sprankelende luxe, verrassende gerechtjes van verschillende restaurants en onbeperkt drankjes. Daarnaast geniet je op het sfeervolle festivalterrein van een bruisend avondprogramma met de uitreiking van de Veldhovense ondernemerstrofee.

Wat kun je verwachten:

  • Een sfeervol VP terrein overkapt door gezellige stretchtenten;
  • Gehele avond onbeperkt drinken;
  • Heerlijke gerechtjes die op verrassende wijze naar je toe komen, van de verschillende deelnemende restaurants;
  • Daarnaast vrij rondlopen over het terrein en naar eigen wens aanvullende hapjes proeven;
  • Een bruisend avondprogramma met de uitreiking van de Veldhovense ondernemerstrofee;
  • Je hoeft geen extra munten te kopen;
  • U kunt deelnemen aan de loterij voor het goede doel;
  • Gelegenheid om een van de andere 950 gasten te spreken;
  • Een ontspannen en gemoedelijke sfeer;
  • Genieten van de muzikale omlijsten.

Bel of mail gerust met de organisatie voor vragen, onduidelijkheden en wensen.

Vrijdag 31 Augustus 2018

11:30 – 14:00     VP Vrienden van de Thuiszorg

In samenwerking met Vrienden van de Thuiszorg organiseert Veldhoven proeft een besloten Zomerfeest ouderenmiddag. De door Thuiszorg genodigde gasten, worden tijdens deze middag verrast met lekkere hapjes en een gezellig middagprogramma.

17:00 – 19:00      Vrijdag Middag Borrel – VrijMiBo

Van 17:00 – 19:00 uur houdt Veldhoven Proeft de Vrijdag Middag Borrel.
De perfecte setting om je weekend in te luiden! Houd de media in de gaten voor de speciale aanbiedingen.

17:00 – 24:00     VP LOUNGE

Om 17:00 uur start Veldhoven Proeft voor bezoekers die van Proeven & Proosten houden. Kom je verassen door de diversiteit aan deelnemende restaurants en foodtrucks. En luidt op een culinaire wijze het weekend in. Tijdens deze openingsavond zal DJ Harald van Schie rustig aan het tempo opbouwen. Daarnaast komen de look-a-likes van Helene Fischer en Robbie Williams ook hun repertoire ten gehore brengen.

Zaterdag 1 September 2018

15:00 – 24:00     VP Borrelt, Bruist & Swingt

 

Een bruisende namiddag/avond waar volop geproefd en geproost kan worden in lounge sferen. Zomaar een bandje is trouw weer aanwezig, het wordt gegarandeerd net zo’n feest als vorig jaar! Daarnaast zorgt DJ Ralph voor de juiste background muziek zodat u heerlijk kan genieten van de culinaire gerechten. Kom ook langs en proef wat voor heerlijke gerechten er in Veldhoven en de omstreken te verkrijgen zijn.

Zondag 2 September 2018

12.00 – 13:00     VP Bootcamp

Wil je de zondag lekker inspannend starten? Of heb je behoefte om je na het feestgedruis van zaterdagavond weer fit te voelen? Kom naar VP Bootcamp. Op zondag kunt u de calorieën van zaterdag verbranden met de Veldhoven Proeft Bootcamp by Cardo Premium op het VP festivalterrein

13:00 – 23:00     VP Familie

Geniet met de hele familie van een gezellige middag en avond op het festivalterrein. Proef van de lekkerste hapjes, proost met de heerlijke drankjes en beleef. Om 13:00 uur is VP geopend voor de familie dag, DJ Harald van Schie zal tijdens deze middag en avond zorgen voor een fijne familiesfeer. Daarnaast komen er nog Nederlands talige acts, onder andere van Christ Coppens.