Sponsor’t

De drijvende kracht achter het festival

Veldhoven Proeft

Vanaf donderdag 31 augustus 2017 barst er weer een smaakvol foodfestival los in het centraal gelegen Burg. Elsenpark in Veldhoven. Vier dagen lang geniet een groot publiek van lekker eten, een goed glas wijn en fijne muziek. Veldhoven Proeft! Dat smaakt naar meer.

Tijdens Veldhoven Proeft laten verschillende restaurants en foodtrucks hun smaak proeven en beleven. Voor een vriendelijke prijs maken ze live de lekkerste gerechten klaar. Het is een event waarbij alles samenkomt: de gemoedelijkheid, de gezellige sfeer en de heerlijke gerechtjes. Alle zintuigen staan op scherp. Kortom: de ideale gelegenheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen!

Op donderdagavond 31 augustus vindt de bedrijvenavond plaats. vanaf 18.00 uur proeven en proosten we met sponsoren en hun relaties op deze besloten avond. De gasten worden in de watten gelegd met een sprankelende cocktail, luxe, verrassende gerechtjes van verschillende restaurants en onbeperkt drankjes. Daarnaast geniet je op het sfeervolle festivalterrein van een bruisend avondprogramma met de uitreiking van de Veldhovense ondernemerstrofee en de jaarlijkse loterij voor het goede doel. Kaarten voor deze avond en de loterij loten kun direct online bestellen via onderstaande button. Meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden klik dan op de button ‘bekijk hier de sponsormogelijkheden’.

Veldhoven Proeft bedankt de volgende sponsors

VP Hoofdsponsors

VP ****

VP ***

VP Mediapartner

Bedrijfsarrangementen

De Groof Accountants en Adviseurs
Notarishuys Veldhoven
Vinance
ABN AMRO
Joanknecht & Van Zelst
ABAB
VOC
Ronde Tafel Veldhoven
Gacom
Gebr. van den Eijnden Euromovers
Solyscreen
Handelsbank
Komkommerkwekerij Keijsers
Van Hooff BMW
MAMA Design
St. Veldhovense Ondernemerstrofee
Uitzendgroep Zuid-Nederland
Autobedrijf Van Den Udenhout
Van Kasteren Makelaardij
Brabavast
Brabavast Wonen
Esso Schellekens
Buchrhornen
Geevers Auto Parts BV
Oxand BV
Bouwbedrijf Weijers Faassen
Bizon Software
Ons Ondernemen
Castelijns & Swaans Accountants
Aimentari
Van Lieshout Elektra
Van Ham tenten
KKS BV

 

Donateurs