Beleef’t

Proef’t het nieuwe uitgaan

Donderdag 5 september 2019

18:00 – 01:00     Bedrijvenavond

Op deze donderdagavond barst het smaakvolle foodfestival los! We proeven en proosten met sponsoren en hun relaties op deze besloten avond. De gasten worden in de watten gelegd met een sprankelende luxe, verrassende gerechtjes van verschillende restaurants en onbeperkt drankjes. Daarnaast geniet je op het sfeervolle festivalterrein van een bruisend avondprogramma met de uitreiking van de Veldhovense ondernemerstrofee, DJ Jordy Graat en een act van de Zingende Barmannen.

Wat kun je verwachten:

  • Een sfeervol VP terrein overkapt door gezellige stretchtenten;
  • Gehele avond onbeperkt drinken;
  • Heerlijke gerechtjes die op verrassende wijze naar je toe komen, van de verschillende deelnemende restaurants;
  • Een bruisend avondprogramma met de uitreiking van de Veldhovense ondernemerstrofee;
  • Je hoeft geen extra munten te kopen;
  • U kunt deelnemen aan de loterij voor het goede doel;
  • Gelegenheid om een van de andere 1000 gasten te spreken;
  • Een ontspannen en gemoedelijke sfeer;
  • Genieten van de muzikale omlijsten.

Bel of mail gerust met de organisatie voor vragen, onduidelijkheden en wensen.

Vrijdag 6 september 2019

17:00 – 01:00      Crazy Friday

Om 17:00 uur start Veldhoven Proeft voor bezoekers die van Proeven & Proosten houden. Kom je verassen door de diversiteit aan deelnemende restaurants en foodtrucks. En luidt op een culinaire wijze het weekend in. Vanaf 17:00 – 19:00 uur wordt er gestart met de VrijMiBo. De perfecte setting om je weekend in te luiden!

Tijdens deze openingsavond zal DJ Ralph rustig aan het tempo opbouwen. Daarnaast hebben we een Piano Madness Show om de Crazy Friday compleet te maken. Twee piano’s met daarachter de beste pianisten van dit land. Met de mogelijkheid om verzoek nummers in te dienen, een absolute aanrader!

 

Zaterdag 7 september 2019

15:00 – 01:00     Dans & Proost

Een bruisende namiddag/avond waar volop geproefd en geproost kan worden in lounge sferen met optredens van Dede. Zomaar een bandje is trouw weer aanwezig, het wordt gegarandeerd net zo’n feest als vorig jaar! Daarnaast zorgt DJ Montoya voor de juiste background muziek zodat u heerlijk kan genieten van de culinaire gerechten. Als hoofdact komt Quido van de Graaf, ook wel bekend als finalist van The Voice of Holland. Kom ook langs en proef wat voor heerlijke gerechten er in Veldhoven en de omstreken te verkrijgen zijn.

Zondag 8 september 2019

12.00 – 13:00     VP Bootcamp

Wil je de zondag lekker inspannend starten? Of heb je behoefte om je na het feestgedruis van zaterdagavond weer fit te voelen? Kom naar VP Bootcamp. Op zondag kunt u de calorieën van zaterdag verbranden met de Veldhoven Proeft Bootcamp by Cardo Premium op het VP festivalterrein

13:00 – 23:00     Friends & Family

Geniet met de hele familie van een gezellige middag en avond op het festivalterrein. Proef van de lekkerste hapjes, proost met de heerlijke drankjes en beleef. Om 13:00 uur is VP geopend voor de familie dag, DJ Harald van Schie zal tijdens deze middag en avond zorgen voor een fijne familiesfeer. Daarnaast komen er nog Nederlands talige acts, onder andere van Esther van Heeswijk en Mark Peeters.

Voor de kinderen is er de mogelijkheid om geschminkt te worden door de medewerkers van Het Witte Wiel/ Klokje Rond. En in de loop van de middag is er ook een act voor de kinderen aanwezig om de kinderen te verrassen.