Beleef’t
Proef’t het nieuwe uitgaan
Donderdag 1 september 2022
18:00 – 01:00     Bedrijvenavond

Op deze donderdagavond barst het smaakvolle foodfestival los! We proeven en proosten met sponsoren en hun relaties op deze besloten avond. De gasten worden in de watten gelegd met een sprankelende luxe, verrassende gerechtjes van verschillende restaurants en onbeperkt drankjes. Daarnaast geniet je op het sfeervolle festivalterrein van een bruisend avondprogramma. De invulling van het entertainment volgt.

Wat kun je verwachten:

  • Een sfeervol VP terrein overkapt door gezellige stretchtenten;
  • Gehele avond onbeperkt drinken;
  • Heerlijke gerechtjes die op verrassende wijze naar je toe komen, van de verschillende deelnemende restaurants;
  • Een bruisend avondprogramma;
  • Je hoeft geen extra munten te kopen;
  • Gelegenheid om een van de andere 1000 gasten te spreken;
  • Een ontspannen en gemoedelijke sfeer;
  • Genieten van de muzikale omlijsten.

Bel of mail gerust met de organisatie voor vragen, onduidelijkheden en wensen.

Vrijdag 2 september 2022
17:00 – 01:00      Crazy Friday

Om 17:00 uur start Veldhoven Proeft voor bezoekers die van Proeven & Proosten houden. Kom je verassen door de diversiteit aan deelnemende restaurants en foodtrucks. En luidt op een culinaire wijze het weekend in. De perfecte setting om je weekend in te luiden!

Zij weet het… Jij ook al? Zorg dat je erbij bent tijdens Crazy Friday want wij presenteren met trots deze line up! Bij welke artiest sta jij vooraan?

Vrijdag 2 september
Melissa Janssen – Tino Martin – Piano & Co – Bronx DJ

Tickets voor de Crazy Friday zijn te bestellen via onderstaande link: https://eventix.shop/xj2s7qd9

Zaterdag 3 september 2022
15:00 – 01:00     Dans & Proost

Een bruisende namiddag/avond waar volop geproefd en geproost kan worden in lounge sferen. Kom ook langs en proef wat voor heerlijke gerechten er in Veldhoven en de omstreken te verkrijgen zijn.

Drum roll please… Want de line up voor Dans & Proost zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. Zorg dat je jouw verzoekjes klaar hebt staan en geniet van een avond vol muziek, hapjes en drankjes. 

Zaterdag 3 september
Zomaar een bandje – Trio Roept u maar – DJ Harald van Schie

Zondag 4 september 2022
12.00 – 13:00     VP Bootcamp
Wil je de zondag lekker inspannend starten? Of heb je behoefte om je na het feestgedruis van zaterdagavond weer fit te voelen? Kom naar VP Bootcamp. Op zondag kunt u de calorieën van zaterdag verbranden met de Veldhoven Proeft Bootcamp by Cardo Premium op het VP festivalterrein
13:00 – 23:00     Friends & Family

Geniet met de hele familie van een gezellige middag en avond op het festivalterrein. Proef van de lekkerste hapjes, proost met de heerlijke drankjes en beleef. Om 13:00 uur is VP geopend voor de familie dag, de DJ zal tijdens deze middag en avond zorgen voor een fijne familiesfeer.

3, 2, 1… Max Verstappen is er al bijna klaar voor. Tijdens de Friend & Family dag zenden we natuurlijk de Formule 1 uit.

Voor de kinderen is er de mogelijkheid om geschminkt te worden en de medewerkers van Het Witte Wiel/ Klokje Rond zijn aanwezig. In de loop van de middag is er ook een act voor de kinderen aanwezig om de kinderen te verrassen.

Zondag 4 september
Dj Ralph – Formule 1 Zantvoort – Two for you