Hier komt binnenkort de volledige website van Veldhoven Proeft met meer informatie

Klik hier alvast voor de sponsorbrochure:

VELDHOVEN PROEFT !

Op initiatief van het bestuur van Stichting Veldhoven Culinair wordt van donderdagavond 1 tot en met zondag 4 september 2016 een nieuw foodevent georganiseerd:
VELDHOVEN PROEFT!

Het bestuur vond dat Veldhoven anno 2016 toe was aan een nieuw concept: laagdrempeliger en hipper. Ontmoeten, proeven, proosten, beleven en entertainment staan centraal op VELDHOVEN PROEFT.

Locatie
Een nieuw evenement verdient, naast een nieuwe naam, ook een nieuwe locatie. Daarom zal VELDHOVEN PROEFT plaatsvinden centraal in Veldhoven, in het Burgmeester Elsenpark nabij het City Centrum. Veldhoven en omgeving geniet deze dagen van een diversiteit aan smaakvolle proeverijen op een sfeervol festivalterrein.
Programma
Traditiegetrouw begint het evenement met de bedrijvenavond, exclusief voor sponsoren. Daarna is het voor € 2,50 toegankelijk voor Veldhoven en omgeving! U kunt bij VELDHOVEN PROEFT o.a. genieten van een vrijdagmiddagborrel, coverband, Veldhovense modeshow, zaterdag avond party, sportactiviteit, familiedag en natuurlijk wordt ook aan de ouderen van Veldhoven gedacht. Volop mogelijkheid om te proeven en proosten.
Deelnemers

VELDHOVEN PROEFT is voor iedereen uit Veldhoven en omgeving die van lekker eten en gezelligheid houdt. U kunt daar de gevarieerde, Veldhovense smaken proeven die o.a. verzorgd door worden door de Truffelaer, Brasserie Ludiek, The Post, Lickm, Burggolf Gendersteijn, Studio 61 en ’t Zand. Er zullen nog meerdere deelnemers volgen… Houd de facebook pagina van Veldhovenproeft in de gaten of laat u verrassen!

Organisatie
In samenwerking met het bestuur gaan twee enthousiaste, Veldhovense organisatiespecialisten, Barbara Vannisselroy (EYEDO) en Aniek Vinken (PlusEen), de organisatie op zich nemen. Zij zijn te bereiken via info@veldhovenproeft.nl

VELDHOVEN PROEFT
Aniek Vinken 06-53290009
Barbara Vannisselroy-Vermelis 06-57888770
info@veldhovenproeft.nl