Sponsor’t
De drijvende kracht achter het festival
Veldhoven Proeft

Vanaf donderdag 1 september 2022 barst er weer een smaakvol foodfestival los in het centraal gelegen Burg. Elsenpark in Veldhoven. Vier dagen lang geniet een groot publiek van lekker eten, een goed glas wijn en fijne muziek. Veldhoven Proeft! Dat smaakt naar meer.

Tijdens Veldhoven Proeft laten verschillende restaurants en foodtrucks hun smaak proeven en beleven. Voor een vriendelijke prijs maken ze live de lekkerste gerechten klaar. Het is een event waarbij alles samenkomt: de gemoedelijkheid, de gezellige sfeer en de heerlijke gerechtjes. Alle zintuigen staan op scherp. Kortom: de ideale gelegenheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen!

Op donderdagavond 1 september 2022 vindt de bedrijvenavond plaats. vanaf 18.00 uur proeven en proosten we met sponsoren en hun relaties op deze besloten avond. De gasten worden in de watten gelegd met een sprankelende cocktail, luxe, verrassende gerechtjes van verschillende restaurants en onbeperkt drankjes. Daarnaast geniet je op het sfeervolle festivalterrein van een bruisend avondprogramma. Kaarten voor deze avond kun je bestellen door te mailen naar info@veldhovenproeft.nl. Meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden klik dan op de button ‘bekijk hier de sponsormogelijkheden’.

Helaas zijn we voor 2022 uitverkocht, maar kom gerust van vrijdag 2 t/m zondag 4 september naar Veldhoven Proeft.

Wilt u kaarten voor de bedrijfsavond bestellen of een van de sponsorpakketten afnemen, vul dan onderstaand formulier in of neem contact op via: info@veldhovenproeft.nl. De kaarten zijn per stuk €125,- excl. btw.

Voor dit bedrag ontmoet je diverse ondernemers uit Veldhoven en omgeving. Daar worden jullie in de watten gelegd met een sprankelende welkomstcocktail, smaakvolle gerechtjes van verschillende restaurants en de gehele avond onbeperkt drankjes.

Bestel nu hieronder uw pakket.

Bedrijfsavond kaarten

9 + 10 =

Veldhoven Proeft bedankt de sponsoren van 2022

VP Hoofdsponsors
VP goud
VP zilver
VP brons
VP basispakket

Stickerkoning
W&E van Kasteren BV Cultuurtechnische werken
Van Kasteren Makelaardij
Cardo Xclusive
Brouwers Reklame
Chaos Jeans
Notarishuys Veldhoven
Van Hooff BMW
BS fotografie
Vigilantis
Top Chiro
Karel de Geus muntveilingen
TruckWorkx
Heeren van de Bouw
INTERSPORT van den Broek / Biggelaar
Servatus Vermogensmanagement
Van Lieshout Elektra
Dikker

VP Mediapartner